Print Shortlink

Съжаляваме за изпуснатата крайна победа, заявиха от „Етър-64“

Йонка Генчева – треньор на „Етър-64”:

Искам да благодаря на момичетата. Тази година сме в прекроен състав, Шир Вакрат се прибра в Израел, Деница Иванова е в чужбина. Трябваше БФХ да ни позволи да ползваме най-малко един състезател от „Бъки” под наем, защото играем за България. Имахме нужда от изграждащ състезател като Малчева. Ние бяхме единственият отбор в турнира само от местни състезателки. Нямаме достатъчна финансова подкрепа, за да вземем едва-две чужденки. Д. Кръстева и Стоилова още не са готови напълно.

Отборът ни израства, но трябва още време. Коцева бе най-силният ни състезател в мача. Гъркините сега играха добре в защита и нападение. Ние в защита играхме добре, но пропуснахме във важни моменти да вкараме решителни голове.”

Атанас Атанасов – президент на „Етър-64”:

„Изключително много съжаляваме за изпуснатата победа. Аз съм оптимист, можехме да вземем мача. Ако всички бяха сгрешили по един път по-малко, щяхме да го направим. Никой на никого не трябва да се сърди. Изказвам своята благодарност на Бурнева, която на петия месец от контузията си вече игра и даде всичко от себе си.

Бяхме на прага на успеха, резултатът категорично не отговаря на играта. Във В. Търново мачът бе на периоди, а тук бе напълно равностоен. Отборът ни излезе много навит и изненада домакините, съжалявам, че не успяхме. Специално благодарим на феновете ни, които пропътуваха разстоянието от България до тук. Подкрепата им беше страхотна.”

Димитриос Хасекидис – президент на ПАОК:

„Двата отбора бяха равностойни като цяло. Моят тим игра по-добре в реванша, имахме по-ръстови състезателки, в последните минути имахме повече смени на разположение. Мачът бе много динамичен. Пожелавам на „Етър-64” да спечели отново титлата.

Много благодарим за посрещането във В. Търново, надявам се да сме ви посрещнали добре и тук. Надявам се да продължим сътрудничеството си и двата клуба да станат приятелски”.