Print Shortlink

Фенклубът организира екскурзия за реванша в Солун

Фенклубът на ХК „Етър-64” вече наброява 110 човека и продължават да се записват още. Годишната такса е 15 лв. и срещу нея членовете на клуба ще могат да получават специално изработените фен артикули, да пътуват на преференциални цени за мачовете на отбора у нас и в чужбина и т.н. Вече са поръчани 200 фланелки, които са във виолетов цвят, на гърба е изписано „Фенклуб „Етър-64”, а отпред има 7 звезди, които символизират седемте шампионски титли на етърки. Всички ще получат и специално изработени членски карти.

Официалното представяне на Фенклуба ще бъде след десетина дни в Общината, където ще бъдат поканени общественици, поддръжници на идеята и др. „Интересът към „Фенклуб „Етър-64” е голям и занапред той и хандбалният клуб ще са част от една обща кауза”, сподели Йонка Генчева.

За реванша с „ПАОК” (Солун) на 12 октомври Фенклубът организира екскурзия до гръцкия град за своите членове. Пътуването с автобус в двете посоки ще струва само 33 лева, като в Солун е предвидена една нощувка, която ще се заплаща отделно. Записването е на телефон 0889 66 12 11 при Амалия Байчева.